Chevy Chase

Em descollono


Un altre dels personatges que ha de formar part d’aquest bloc és sens dubte en Chevy Chase. No és que conegui molt de la seva biografia i les seves interpretacions. De fet, no en tinc ni idea. Crec que d’ell només he vist dues pel•lícules, les dels viatges per Estats Units i per Europa. Em sembla que formaven part d’una sèrie que es deia National Lampoon’s. Podríeu dir-me que abans de parlar del sr. Chase que m’informés. Ara és molt fàcil amb el Google o amb la wikipedia, però jo us dic que no cal.

Del Chevy Chase m’interessa que només veure’l, em descollono. Em podeu dir de tot si voleu, però és així. A vegades posen aquestes dues pelis per la tele, els dissabtes a la tarda o a hores intempestives, i jo, com un burru, les haig de veure. Tenen fragments històrics com quan obliga a la seva família a anar amb boina perquè estan a França o quan una mena de ball tirolès acaba en ball de bastons.

La família que surt a les pel•lícules també té tela marinera i em sembla que cap dels actors ha fet res més de bo. En destaco al fill. Un pallús, sí, però com lligava el nano!

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 comentaris a l'entrada: Chevy Chase

 1. iuki diu:

  No l’he vist en ma vida a aquest paio! però fa la pinta de ser divertit en els videos! 😀
  Jo, sempre em ric molt amb en Jim Carrey.. sisi.. has vist la de “Como Dios”? xDDD

  Per cert! ets de Martorell? jo visc allà 🙂

 2. dessmond diu:

  Ets la primera persona que reconeix en públic que li agrada en Chevy Chase. Cal tenir valor per fer-ho!

 3. Ai Àirum, et diria que jo sóc més del Dan Aykroyd, sobre tot pels Blues Brothers, tots dos van sortir d’un programa mític de televisió de la NBC “Saturday Night Live”, l’original de programes com el del Buenafuente, estic segur que la iuki tampoc el coneix, ens estem fent grans?

Els comentaris estan tancats.