Voleu ser artistes?

Tot i que a vegades ho he intentat, mai no me n’he sortit massa a l’hora de dibuixar i pintar i això que tinc familiars que són autèntics artistes i n’hi ha que s’hi dediquen i tot.

Regirant per internet, he trobat dues pàgines que t’ajuden a fer creure que ets un artista i si teniu una mica de temps i ganes podeu acabar fent creacions divertides.

Us deixo linkades les meves dues creacions. La primera és d’un generador de cares de Picasso i m’he inspirat en el seu quadre anomenat "La Musa". A la segona he intentat captar una fotografia que vaig fer de Manhattan des del River Café, però em sembla que no és gaire reeixida.
Si voleu ser artistes per una estona, proveu-ho i ja em direu el què.


Picasso

Manhattan

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: Voleu ser artistes?

  1. Jo crec que per ser artista s’hi ha de neixer, no valen els cursos per internet! Clar que potser fas aixo d’internet i descobreixes que ets un artista.

  2. karbeis diu:

    Buf! A mi de petit em van regalar una paleta d’aquestes, uns pinzells, pintura, un caballet i unes quantes teles. Vaig intentar pintar una casa… i en aquell moment em vaig acabar de convèncer d’allò que ja sospitava: que de pintor, tampoc.

Els comentaris estan tancats.