Dono per inaugurada la temporada de bolets!

Ep! No us deixeu enganyar pel títol d’aquest post.

Que dongui per començada la temporada boletaire no vol dir pas que en trobi, de bolets.
Ja hi poso voluntat, ja, però no sé què passa que se m’escapen tots. Sí que és veritat que hi ha hagut jornades boletaires triomfals, però no són pas majoria. A més, jo quan vaig a buscar bolets, no m’hi complico la vida. Vaig a “sota, caballo i rei”, o sigui, pinetells, rovellons, trompetes, rossinyols, llenegues, algun cep amb molta sort i quan vaig desesperat recorro a la plantació empordanesa de camagrocs que em conec.

Així doncs, demà, amb la Veta, la Tona, el Norris i els nanos, marxem ben amunt fins a 1600 metres on em sembla que enlloc de bolets ens espera una de pluja, llamps i trons que en sentirem a parlar, però bé, tot sigui per la causa boletaire.

A veure: cistell, ganivet, xiruques, camisa de quadres… sí, ja ho tinc tot.

Som-hi doncs!
Que tingueu una bona Diada! Assaboriu-la bé que a la pitjor, l’any que bé, amb el Montilla, enlloc de dir-se Diada es dirà la Fetxa Conmemorativa.

Apa, siau!

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

7 comentaris a l'entrada: Dono per inaugurada la temporada de bolets!

 1. Ep, si en trobes algun, per petit que sigui, espero que posis una foto!! Sort!!

 2. Jo l’any 93 vaig anar de convivencies a Gurb (Osona) i vam anar a buscar bolets. El primer em va costar molt de trobar pero despres va ser un no parar de trobar rovellons.

 3. Farlopa diu:

  Amic Airum llegir això m’alegra vol dir que la temporada ja està aqui, et vaig comentar que a mi també m’agrada anar a buscar bolets, espero que no t’hagis deixat la bota de vi i l’esmorzar sinò ja no seria anar a buscar bolets. En fi que tinguis sort i ja diràs si n’has trobat, que us ho passeu molt be !!!

 4. modgi diu:

  Parla-hi amb un tal Víctor Valdés. T’ajudarà.

 5. Jordi diu:

  Doncs jo, que vols que et digui, sóc més de menjar-me’ls que no pas d’anar-los a buscar però al preu que van els últims anys em sembla que els hauré d’anar a “caçar”…

 6. karbeis diu:

  Coi, jo una vegada (fa moooooolts anys) vaig anar a buscar castanyes. I en vaig acabar tant hasta els collons, que se’m van treure les ganes de tornar al bosc!

  No obstant… n’has trobat algun?

  P.D.: Això de la “fetxa conmemorativa” ha tingut molt mala llet. Se m’ha tancat l’estómac només d’imaginar-m’ho, company, i això no es fa. Lleig, molt lleig 😉

Els comentaris estan tancats.