Lideratges

Pujol

 

Al post de l’Orfeu del 3 d’Octubre, el Xavier ens comenta que a Catalunya tenim líders polítics de segona divisió. Orfeu, és que fa temps que vàrem baixar de categoria. Només cal sortir fora uns dies (em consta que ho has fet) per veure-ho clarament. Ja fa temps que vaig dient que vivim en un pseudo-país infumable de fireta.
 
Lamentant-nos com ho faig jo no arribarem enlloc. Ho sé perfectament, però el fet de saber-ho m’indigna molt. La gent del carrer, anant a treballar cada dia són els que tiren del carro i si no pregunteu-ho als belgues que porten no sé quantes setmanes sense govern i van tirant com bonament poden, malgrat els presumptes governants que s’esbatussen per veure com liquiden el seu artificial Estat.
 
També diu l’Orfeu que venen temps durs. És veritat. I aquests dies difícils arriben sense un Capità o un General vàlid que comandi la nau. Saps què? Que m’és igual. Des que va plegar en Pujol, des de Convergència es busca i es reclama un líder com el que van perdre que tiri del carro i doni la cara com feia el petit-gran President.
 
Miri, escolti… líders? No gràcies, que ja em lidero jo solet.
 
Cada dia.
 
Quan surto a treballar

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: Lideratges

  1. xavier diu:

    Doncs pel que tu treballes ets un lider collonut…! Ji, ji , ji…

  2. DooMMasteR diu:

    I quant raó tens, Airum… Quanta raó!

Els comentaris estan tancats.