A voltes amb el Flickr

 AlpsJa fa massa temps que no actualitzo el bloc. No és que ja n'estigui fart d'ell o dels blocaires, no. És que al bloc li ha sortit competència i es diu Flickr.

Tinc el Flickr ja fa temps, però últimament li he trobat el gustillo a això de fer fotos i de manera autodidacta, com sempre, a base de prova-error, he aconseguit fer alguna foto una mica decent, tot i que en general n'estic bastant descontent dels resultats. No és que jo sigui una persona especialment inconformista, però és que veig alguna fotografia penjada per allà i se'm cauen a terra directament. Però està clar que d'on no n'hi ha no en raja i vaig fent el que bonament puc.

Amb això vull dir que mica en mica aniré dient cosetes al bloc. De fet, en podria dir moltes: confirmar que vivim en un país de fireta, que el ZP tornarà a guanya gràcies a aquest país de fireta, que estic emprenyat pel Barça de bàsquet, que no he trobat un putu bolet, tot i que m'he comprat la samarreta del Boletairus Catalaunicus, que tinc una altra samarreta que confirma que jo també sóc Juantxi, que l’Àirum Jr. està fet una fiera i és una altra causa de la meva deixadesa blocaire… Moltes coses!

Us he posat una foto d’un pic dels Alps (no sé quin és) que vaig trobar meravellós tot tornant de la Vall d’Aosta aquest estiu. Qui sap si algun dia faré una foto que estigui mitjanament bé.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: A voltes amb el Flickr

  1. xavier diu:

    a veure jove! això de la fotografia ho porteu a la sang, no pas com jo que em conformo amb la simple obtenció d´una instant sense més pretensions, feu bones fotos i punt!

  2. Puji diu:

    Aquesta foto està molt bé. Només calia una mica menys de cel i més prat, però per la resta és molt bona.

    Persevera, que això és qüestió de pràctica.

Els comentaris estan tancats.