Xistorrafest

Oktoberfest a Platja d'Aro

La gent ve a parar al meu bloc buscant les coses més disparatades. Amb el servei d’estadístiques que tinc, es pot veure què busca la gent quan entra al meu bloc i hi ha gent que busca coses curioses. La que m’ha sobtat més és GGGGGJJJJJJ. Utilitzo aquestes lletres per quan m’agrada alguna cosa, imitant al Homer Simpson, exemple: mmmmmmm……..peus de porc amb camagrocs………..gggggggjjjjjjjj. Excepcionals, hehe.

Hi ha gent que passa per aquí preguntant-se pel Capri, la final de Berna, el Ramallets, les Coq Sportif, els bolets, Martorell, l’estómac, Perpinyà, etc. No sé si a algú li haurà servit d’alguna cosa. Segur que entren i pensen, collons quin paio més friqui. No és la meva intenció ser-ho, però la persona que buscava ggggggggjjjjjjjj ho deu ser molt. No em puc imaginar la seva cara quan va obtenir resposta a la seva búsqueda.

Jo mateix he fet la prova i he buscat al Google el bonic terme “xistorrafest”. Fa cosa d’un més, en la meva última incursió a Patja d’Aro vaig espetegar de cop a la Festa de la Cervesa, una mena d’Oktoberfest convertida en un desplegament important de paradetes de fritanga, franckfurts i xistorres. Mmmmmm…….xistorra…….ggggjjjjj.

Hi havia més xistorra que cervesa i d’aquí la meva ocurrència de xistorrafest. Ves quina cosa, hehe!

Doncs ja sabeu que si busqueu xistorrafest al Google anireu a parar directament a la fotografia que il•lustra aquest memorable post i que va inmortalitzar l’Àirum provant de fer una imatge HDR des d’una sola presa RAW, amb ISO 1600, per la qual cosa, la foto en si té un gra enorme degut al soroll de la pròpia instantànea.

Si heu entès l’última frase o sabeu per què una foto pot fer soroll és que sous uns friquis del món de la fotografia digital. Lluíííííííííííííííssssss!!!!!

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: Xistorrafest

  1. antoni diu:

    Calla, calla, jo vaig anar a la de Calella i de tornada a casa, tots els gossos a un quilòmetre a la rodona bordaven del tuf a fritanga que portava impregnat a la roba, aixo si, em vaig menjar una “currywurst” que ggggggggjjjjjjjj

  2. antoni diu:

    Doncs sí, ho nhe entès, soc un friqui, no paro de dir que la meva càmera fa molt de soroll amb poca llum i a iso 800 o 1600, preferiria que fos gra.

  3. xavier diu:

    escolti àirum: escrigui alguna cosa no?

Els comentaris estan tancats.